Schoonmaak en glasbewassing

Voor een blinkend resultaat!

Schoonmaak en glasbewassing

Voor een blinkend resultaat!
IMG_2809

Uw schoonmaakbedrijf in Leiden

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leiden? Dan bent u bij De Blinker aan het juiste adres. Ons dienstenpakket omvat vrijwel alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, inclusief glasbewassing en specifiek het reinigen en onderhouden van allerhande vloeren.

De schoonmaakproducten

Wij zien erop toe dat we uitsluitend gebruik maken van geregistreerde schoonmaakmiddelen. We volgen de productontwikkelingen nauwkeurig en laten ons uitgebreid informeren door onze leveranciers. De productenlijn kenmerkt zich door een minimale milieubelasting en bij toepassing wordt gebruik gemaakt van doseersystemen die het effectief en doelmatig schoonmaken bevorderen. Zo kunt u genieten van een blinkend resultaat!

Schoonmaakwerk van hoge kwaliteit

Als ervaren schoonmaakbedrijf in Leiden vinden wij het leveren van kwaliteit van groot belang. Zorg en aandacht voor de panden en de inventaris van onze klanten staan bij ons centraal. Onze medewerkers gaan zorgvuldig en discreet te werk. Persoonlijk en regelmatig contact met onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk. In de praktijk houden wij graag zelf de vinger aan de pols. De kwaliteit wordt getoetst door controles op de werkvloer met oog voor detail. Wij leveren dan ook al meer dan 45 jaar de kwaliteit die afgestemd is op uw behoefte.

De Blinker als uw schoonmaakbedrijf in Leiden?

De Blinker zorgt al sinds 1975 voor veel schone werkplekken in de regio. Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in Leiden of omgeving? Dan komen we graag met u in contact.

IMG_2809

Onze klanten

Zij genieten al van een blinkende werkplek!

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak? Wij komen graag langs op uw locatie om uw schoonmaak wensen te bespreken en te inventariseren. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wij verzorgen ook facilitaire dienstverlening

Een fijne werkplek verhoogt de productiviteit. 
Dit wilt u toch ook? Bekijk onze facilitaire dienstverlening

20211011_logopopup

Solliciteren bij De Blinker