Over ons

Uw schoonmaakspecialist uit Leiden

Ons bedrijf

Schoonmaakbedrijf “De Blinker” is een zelfstandig opererend familiebedrijf in Zuid-Holland. Schoonmaakwerk is ons vak sinds 1975. De dweil en de vertrouwde emmer sop voldoen nog steeds, maar een modern schoonmaakbedrijf beschikt tevens over professionele apparatuur en speciale schoonmaakproducten die vragen om vakkundig gebruik. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn gedreven en betrokken en gaan altijd voor een stralend resultaat.Korte communicatielijnen bevorderen een goede dienstverlening en maakt het ons mogelijk kosten te besparen. Want in het algemeen is het budget voor schoonmaak beperkt.

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Leiden. Wij vinden het zelf ook erg prettig om onze relaties in de regio op te bouwen en te onderhouden. Voor beiden biedt dit voordelen. Uw een goed schoonmaakbedrijf binnen handbereik, waardoor wij in staat zijn onze dienstverlening aantrekkelijk aan te bieden.

Duidelijke afspraken

Voordat wij bij u beginnen worden uw wensen en eisen zorgvuldig besproken en onze expertise zorgt er voor dat de aanbieding in financieel opzicht op maat is. De afgesproken werkzaamheden krijgt u te zien in de vorm van een overzichtelijk en controleerbaar werkschema.

Ons team

Een ervaren team van medewerkers zet zich dagelijks in om de gebouwen van onze klanten blinkend schoon te houden. En daarbij steken onze medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Onze mensen doen net iets meer moeite om in een ver hoekje te komen. Want ondanks de technisch hoogwaardige apparatuur en moderne reinigingsmiddelen blijft schoonmaakwerk bovenal mensenwerk.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor uitbreiding van ons team allround schoonmaakmedewerkers en glazenwassers zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega’s.

pexels-nathan-cowley-634007

Flexibel

Wij maken schoon wanneer het u uitkomt.

Gastvrij

Wij zorgen voor een prettige werkruimte.

Ontzorgend

Wij nemen het werk professioneel uit handen.

20211011_logopopup

Solliciteren bij De Blinker