Schoonmaakbedrijf Voorschoten

 

Een schone werkplek verhoogt de productiviteit

Uw schoonmaakbedrijf - vlakbij Voorschoten

Bent u gevestigd in Voorschoten en zoekt u een schoonmaakbedrijf? Zoek dan niet langer en nodig schoonmaakbedijf De Blinker uit voor een kopje koffie en een kennismaking. Wij komen graag op uw locatie in Voorschoten om uw schoonmaakwensen te bespreken en te inventariseren.

Schoonmaakbedrijf met ervaring

Al sinds 1975 is schoonmaakbedrijf een zelfstandig familiebedrijf, bedreven in alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Opgegroeid met de dweil en de vertrouwde emmer sop, noemen wij dat. Tegenwoordig komt er natuurlijk veel meer bij kijken. Wij beschikken dan ook over professionele apparatuur en speciale schoonmaakproducten. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn gedreven en betrokken en gaan altijd voor een stralend resultaat.

Schoonmaakbedrijf De Blinker werkt graag in Voorschoten

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Leiden, dus Voorschoten is voor ons zowat thuis. Wel zo handig als u ons met spoed nodig heeft. Wij vinden het zelf ook erg prettig om onze relaties in de regio op te bouwen en te onderhouden. Voor beiden biedt dit voordelen. Uw een goed schoonmaakbedrijf binnen handbereik, waardoor wij in staat zijn onze dienstverlening aantrekkelijk aan te bieden.

Zullen we gewoon eens kennismaken?

We kunnen natuurlijk nog veel meer schrijven, maar waarom niet gewoon even kennismaken? Kijken of het klikt en wij voor u het juiste schoonmaakbedrijf zijn? Wij komen graag vrijblijvend kennismaken bij u in Voorschoten. Laat uw gegevens achter en wij bellen u graag.

Kennismaking schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Kennismaken? Laat hier uw gegevens achter.

Bel mij terug:

Uw naam*
Telefoon*