Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Uw schoonmaakbedrijf - vlakbij Oegstgeest

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf in Oegstgeest, dan kunt u wellicht ook eens kennismaken met ons schoonmaakbedrijf. In Oegstgeest hebben wij al verschillende tevreden klanten mogen bedienen en we zien u ook u graag als nieuwe klant van ons schoonmaakbedrijf.

Wij komen graag op uw locatie in Oegstgeest om uw schoonmaakwensen te bespreken en te inventariseren.

Een ervaren schoonmaakbedrijf

Al sinds 1975 is schoonmaakbedrijf een zelfstandig familiebedrijf, bedreven in alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Opgegroeid met de dweil en de vertrouwde emmer sop, noemen wij dat. Tegenwoordig komt er natuurlijk veel meer bij kijken. Wij beschikken dan ook over professionele apparatuur en speciale schoonmaakproducten. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn gedreven en betrokken en gaan altijd voor een stralend resultaat.

Schoonmaakbedrijf De Blinker werkt graag in Oegstgeest

Ons kantoor is in Leiden gevestigd, dus Oegstgeest rekenen wij zeker ook tot onze regio.Lekker dichtbij dus erg handig als u ons een keer met spoed nodig heeft. Wij vinden het zelf ook erg prettig om onze relaties in de regio op te bouwen en te onderhouden. Voor beiden biedt dit voordelen. Uw een goed schoonmaakbedrijf binnen handbereik, waardoor wij in staat zijn onze dienstverlening aantrekkelijk aan te bieden.

Even kennismaken?

We kunnen eindeloos schrijven over wat we allemaal kunnen, maar waarom niet gewoon even kennismaken? Een persoonlijke kennismaking vinden wij nog altijd de beste manier om te bekijken of we bij elkaar passen wij voor u het juiste schoonmaakbedrijf zijn? Wij komen graag vrijblijvend kennismaken bij u in Oegstgeest. Laat uw gegevens achter en wij bellen u graag.

Kennismaking schoonmaakbedrijf in Oegstgeest?

Kennismaken? Laat hier uw gegevens achter.

Bel mij terug:

Uw naam*
Telefoon*